Фенове на ЦСКА разказаха защо е нямало пирошоу и заявиха: "Сините" бяха с кордон и стреляха по деца


Фенове на ЦСКА разказаха защо е нямало пирошоу и заявиха: "Сините" бяха с кордон и стреляха по деца
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8335 0

Фенове на ЦСКА поясниха защо не е имало пирошоу от "червените" в голямото дерби срещу Левски, завършило при равен резултат 0:0. От публикация на Offeders в социалната мрежа Facebook става ясно, че пиротехниката не е била внесена заради полицейските служители.

Освен това запалянковците обвиняват привърженици на Левски. Те посочват, че са получили "кордон", а с внесените сигнални ракети "отново са обстрелвали семейства с деца в Сектор А". Ето и цялата публикация без редакторска намеса:

"Приятели,

Преди всичко искаме да благодарим на всеки един, който присъства вчера на Националния стадион. Без вас представянето ни нямаше как да се осъществи, а червената феерия по трибуните би била напълно невъзможна.

Бихме искали да внесем едно важно уточение. Пиротехниката ни остана отвън след поредната веща намеса от страна на 1312. Благодарение на това концепцията на хореографията и цялостното ни представяне вчера остана недовършена. За тази сметка сигналните ракети на сините жени, с които отново обстрелваха семейства с деца в "Сектор А", получиха необходимия кордон. Поздравления!

Но както са казали хората "тарикат мъж не писка", така че продължаваме напред, а подготовката за шоуто срещу "Лудогорец" тече с пълна сила.

В неделя всички в Благоевград!

САМО ЦСКА!" - написаха от Offenders.

Междувременно играчът на Левски, попарил ЦСКА за Купата, се похвали с незаконните си действия (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички