Португалски ас остава извън състава на ЦСКА


Португалски ас остава извън състава на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4122 0

Една от звездите на ЦСКА през миналия сезон - Рубен Пинто, продължава да е извън състава на "червените" през този сезон, след като се очакваше да е важна част от отбора през настоящата кампания. Той остава извън сметки­те за стартовия състав и за мача със Зоря. Не е изключено португалецът дори да не по­падне в групата, което би се случило в 5-и пореден мач.

По­лузащитникът не игра в пър­вия двубой с Осиек и срещу Славия за първенство заради вирус и висока температура. Впоследствие Пинто се възстанови, но не пътува за Хърватска за реванша с Осиек, нито пък попадна сред 18-те за двубоя с Ботев Враца. Преди втората среща с хървати­те Люпко Петрович заяви, че според него Пинто не е в дос­татъчно добра форма.

Пред­вид че португалецът загуби и игрова практика, то и сега ед­ва ли ще получи шанс за изява. Още повече че армейците се нуждаят от по-здрави физи­чески футболисти в средата на терена, за да отговорят на твърдия стил на Заря. Порту­галецът не е играл от загуба­та с 1:3 от Черно море, кога­то изведе ЦСКА с капитанска­та лента и записа 90 минути.

Междувременно излезе информация за тактиката, която ЦСКА ще изполва в първия мач срещу Зоря (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички