Фен клуб Сектор Г: Обратното броене започна, по-живи сме от всякога!


Фен клуб Сектор Г: Обратното броене започна, по-живи сме от всякога!
Снимка: БГНЕС

1658 0

Обединените привърженици на ЦСКА от "Фен клуб  Сектор Г" не останаха длъжни на непрестанните нападки от страна на феновете на  Левски.

ЦСКА пред трансферен удар, връша си бивша звезда

"Червените' запалянковци отговориха на "сините" с позиция на официалната си страница във Facebook. Публикуваме я без редакторска намеса:

"Обратното броене започна! 10 дни! Не се търпи!

Имаме малко повече от седмица, a адреналинът ще се покачва с всяка изминала минута. След близо 20 месеца отново ще се изправим срещу Онези! А те, воайорите, крадците на национални герои, финансовите-ултраси са същите карикатури. Все още без козирка, но с държавна подкрепа и цял взвод агенти на върха на пирамидата, те са си повярвали. И говорят! Ще им позволим ли? Ще търпим ли? Ще останем ли безучастни?

„ЦСКА умре“! Умственият им потенциал стига само до там. Хубавото е, че поне в тази „велика“ мисъл дори за тях е трудно да допуснат правописна грешка. И са толкова горди от този факт, че се дерат с пълно гърло.

Е, време е да им покажем, че сме по-живи и по-силни отвсякога. Дойде времето за поредната лекция, поредното смазване на пасмината. Време е отново да ги приземим, а болката от падането да е толкова силна, че дори хероинът да не може да я притъпи.

Приятели, нали знаете, че нашето Дерби е на трибуните? Там ние диктуваме правилата и всички се съобразяват с нас. Било е и ще бъде! Не гледайте резултатите на терена, не гледайте класиране, не мислете за тактически указания! Нашата задача е друга! Нашата тактика е ясна – срещу галениците на всички власти, ние трябва да излезем със сърцата си, с вярата си, с любовта си...

Брат до брата и магията ще стане! От огъня на тяхната омраза ще остане само пепелта!"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички