ЦСКА пред трансферен удар, връща си бивша звезда


ЦСКА пред трансферен удар, връща си бивша звезда

2610 0

Ръководството на ЦСКА ще се опита да  върне румънската звезда Янис Зику на "Българска Армия", твърди "Меридиан мач". Румънският голаджия е дал принципното си съгласие отново да заиграе за ЦСКА, още повече, че отборът се води от сънароника му Едуард Йорданеску.

Според информацията самият треньор лобира за сделката, въпреки че столът му се клати и няма да е изненада, ако не оцелее до зимата.

Зику беше един от големите любимци на Сектор "Г" и освен това беше близо до приза голмайстор на първенството и то само с един полусезон игра.

Георги Велинов се завърна в ЦСКА на рождения си ден

Той нямаше никаква нужда от адаптация в България и започна да бележи още от първия си мач. В момента Зику носи фланелката на Таргу Муреш и е голмайстор на отбора с 5 попадения.

Отборът му обаче е почти обречен, като има 11 загуби и няма нито една спечелена точка в актива си. По-назад в класирането е единствено бившия тим на Зику Поли Тимишоара, но той е с наказание от минус 6 точки.

ЦСКА прави всичко по силите си да договори трансфера на Зику още сега, като той официално да стане факт при отварянето на трансферния прозорец.

Ас на ЦСКА аут за 2 мача, глоби за Гонзо и Левски

Шефовете на "армейците" се надяват да си осигурят подписа на румънеца срещу символична сума именно заради почти сигурното изпадане на Таргу Муреш.

След напускането на Вилмар Джордан, на "Армията" останаха само с един класически таран в лицето на Преслав Йорданов, който в момента е контузен.

В атака могат да играят и Руи Педро и Густаво Кулма, но те не са типични тарани и с тях отборът има различен вид.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички