Къде да гледаме мача ЦСКА – Сиренс от Лига Европа?


Къде да гледаме мача ЦСКА – Сиренс от Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2997 0

Отборът на ЦСКА започва участието си в турнира Лига Европа тази вечер. „Армейците“ посрещат скромния малтийски Сиренс на стадион „Българска армия“. Двубоят е от 20:00ч. тази вечер и ще бъде излъчван по Диема Спорт. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Отборът на Стамен Белчев стартира сезона с равенство 2:2 срещу ЦСКА 1948. Впоследствие „армейците“ обаче набраха скорост след победи над Ботев Пловдив и Ботев Враца. Очакванията довечера са за победа на българския тим и продължаване напред към втория квалификационен кръг на Лига Европа, макар че крайният победител ще бъде определен в един двубой и „червените“ не бива да подценяват своя съперник.

Малтийският Сиренс за пръв път ще участва не само в Лига Европа, а и въобще в европейските клубни турнири. „Сирените“ спечелиха европейската си квота, след като завършиха на 4-то място в Малтийската Премиър лига, която бе прекратена на 18-ти май заради глобалната пандемия от коронавирус. Отборът не е играл официален мач оттогава. А ето кой ще бъде съдия на срещата тази вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички