Бивш треньор на БАТЕ бил вариант за ЦСКА, имало е конкретно предложение


Бивш треньор на БАТЕ бил вариант за ЦСКА, имало е конкретно предложение
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1494 0

Бившият наставник на БАТЕ Борисов Кирил Алшвески е бил сред вариантите за наставник на ЦСКА след освобождаването на Стамен Белчев в края на октомври.

Според беларуския ежедневник "Пресбол" червените са влезли в контакт с 38-годишния специалист и дори са отправили конкретно предложение към него. В последния момент обаче от "Армията" са се отказали от Алшевски, а, както е известно, впоследствие назначиха Бруно Акрапович.

По ирония на съдбата Кирил Алшевски бе уволнен след загубата на БАТЕ от ЦСКА (0:2) в квалификациите за Лига Европа през септември. От Беларус обаче оставят отворена вратата за възможни преговори между армейците и наставника в обозримо бъдеще, пише "Тема спорт". Алшевски стана поредното име, което се оказва, че е било обсъждано на "Армията", докато тимът временно бе воден от помощник-треньора Даниел Моралес. Преговори е имало и с Алън Пардю, който в крайна сметка стана технически директор на ЦСКА. В четвъртък "червените" гостуват на Клуж - а ето какво очаква Бруно Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички