Ето кога пускат билетите за финала между ЦСКА и Левски


Ето кога пускат билетите за финала между ЦСКА и Левски
Снимка: LAP.bg

2921 0

Билетите за финала на Купата на България между отборите на ЦСКА и Левски ще бъдат пуснати в продажба на 3 май от 10.00 часа. Финалът ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски" на 15 май, като още в утрешния ден желаещите да наблюдават на живо срещата ще могат да се сдобият с билети.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи, съобщават от Българската професионална футболна лига (БПФЛ).

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси на стадион "Българска армия" и стадион "Георги Аспарухов", като ЦСКА и Левски допълнително ще уведомят своите привърженици за работното време на обектите.

"Червените" са символичен домакин на срещата, като привържениците на отбора ще имат на разположение Сектори "А" и "Г" на стадион "Васил Левски".

Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори "В" и "Б" на спортното съоръжение.

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Цените на билетите са както следва:

Сектори "А“ и "В": 35 лева

Сектори "Б" и "Г": 15 лева

От съображение за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор "Б" блокове 16, 17 и 18 и Сектор "Г" блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат използвани за буферни зони между привържениците.

След края на футболната среща привържениците на отбора, спечелил Купата на България ще бъдат задържани на стадиона до напускането на спортното съоръжение на привържениците на загубилия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички