Ел Местро за Люпко Петрович: Той вижда нещо за 5 минути, а на мен би ми отнело 5 дни


Ел Местро за Люпко Петрович: Той вижда нещо за 5 минути, а на мен би ми отнело 5 дни
Снимка: БГНЕС

1325 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира назначаването на Люпко Петрович като консултант в тима. Той се изказа доста ласково за него, като е убеден, че със сигурност ще бъде от полза на клуба.

"Той е отскоро в ЦСКА. Мисля, че клубът и Люпко все още се опитват да намерят най-добрия начин, по който може да ни помогне според своите възможности. Той беше на тренировките и на мачовете и говорим всеки път. Люпко е от полза. Опитът му е страхотен. Той е от този тип хора, които виждат нещо за 5 минути, а на мен би ми отнело 5 дни. Люпко вече ми даде няколко интересни съвета. Освен това е много позитивен човек, което е глътка свеж въздух в България, защото генерално хората тук са доста негативни. С времето ще му намерим точното място и когато отново влезем в ритъма на българския футбол през февруари, със сигурност ще ни е от полза", сподели той пред "Тема спорт".

Той разясни и ситуацията с Евнадро, който бе привлечен с големи надежди, но започна като титуляр само веднъж в първенството. "Защо правите това? Защо ме питате за тези, които не играят? Всички подхождате така негативно. С 15 титуляри ли да излезем? След мача с Ботев (Пловдив) първият въпрос беше защо Мауридес не е играл. Предходната седмица беше защо Соу и Тиаго не са играли. Това са решения, които трябва да взимам. Евандро има качествата да играе за ЦСКА. При малкото шансове, които получи, той показа, че има отличен характер, почти нетипичен за бразилец.

Евандро работи много усърдно и има този манталитет на биткаджия, който харесвам много. Проблемът е паспортът извън ЕС и нищо друго. Докато Жеферсон беше контузен, Евандро имаше нормална роля – на пейката. Той получаваше минути. При трима нападатели с паспорти извън ЕС трябва да взема в групата двамата най-добри и в момента Соу и Мауридес са по-напред от Евандро. Може би това ще се промени, след като проведем подготовката и стартира пролетният дял. Той не е далеч назад. Освен това имаме и Енрике".

Какво още сподели за играта на ЦСКА и защо не е доволен от отразяването на нещата от медиите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички