Ел Маестро стартира като Пардю, но със сигурност не иска да повтори ужасяващ мач с Лудогорец


Ел Маестро стартира като Пардю, но със сигурност не иска да повтори ужасяващ мач с Лудогорец
Снимка: Lap.bg

1625 0

Нестор Ел Маестро не започна по мечтания начин повторния си дебют начело на ЦСКА, като вече в два мача не може да стигне до успеха. Освен това в неделя предстои гостуване на Лудогорец в Разград, което по традиция е тежко.

Сходен старт на двамата треньори

По този начин сърбинът с британски паспорт повтаря старта на единствения английски треньор в червената история Алън Пардю, който също започна без да спечели първите си два мача, припомня "Тема спорт".

Бившият мениджър на Уест Хем, Нюкасъл и Кристъл Палас застана временно начело на тима след напускането на Стойчо Младенов при предстоящо дерби с Левски. Пардю повтори прийома на предшественика си, използвайки Амос Юга в центъра на защитата, а двата тима направиха 0:0.

Няколко дни по-късно на "Армията" червените трябваше да опазят комфортния си аванс от победата с 2:0 над Славия в "Овча Купел" и да се класират за финала на купата на България. Вместо това обаче "белите" вкараха две бързи попадения, като накрая се стигна до дузпи, където Димитър Евтимов помогна на отбора си.

Трети мач и за двамата с Лудогорец

Интересно е да се отбележи, че и неговият трети двубой, и този на Пардю бе шампионатно гостуване на Лудогорец. Тогава ЦСКА на Пардю бе разбит с 5:0 след безобразен мач, който едва ли Нестор Ел Маестро ще иска да повтори. А малко преди мача "червените" останаха без един от основните си играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички