Ел Маестро се "подмаза" на феновете на ЦСКА и срина със земята Левски


Ел Маестро се "подмаза" на феновете на ЦСКА и срина със земята Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3483 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след успеха с 2:0 срещу Левски. Специалистът бе изключително доволен от победата, като заяви, че "сините" са били унищожени през втората част, както и че са имали късмет, че резултатът е бил само 2:0.

"Бих искал да започна с поздравления към "червена" България с тази победа. На първо място съм много щастлив за нашите фенове. Мисля, че изиграхме фантастичен мач. Победата бе очевидна и повече от заслужена. Не беше оспорван мач. Мисля, че доминирахме през първото полувреме и ги унищожихме през втората част - с цялото ми уважение, Левски имаше късмет днес, че резултатът бе само 2:0.

Ел Маестро заля с похвали феновете на ЦСКА

Ел Маестро похвали феновете на ЦСКА

Мисля, че всички знаехме, че имаме нужда от топ представяне в някои ключови позиции, като например Марселино. Той изигра невероятен мач. Пет или шест други играчи също надскочиха себе си. Тези индивидуални представяния бяха причината за толкова категоричната победа днес.

Опитвам да подготвя играчите за големите мачове така, както и за останалите срещи. Фокусираме се върху тактика, върху слабостите на опонента. Както всяка седмица - прибавяме и малко тактическа магия" - започна той пред "Диема спорт".

След това посочи, че това е една от най-специалните победи в кариерата му и отново се изказа много ласкаво за привържениците на "армейците".

"Слагам тази победа на специално място в кариерата ми. Невероятна атмосфера, невероятно представяне, невероятна победа - една от най-добрите победи в кариерата ми без съмнение.

Не е имало ултиматум към мен да спечеля този мач. Дори не видях нашия собственик тази седмица, мисля, че е зад граница. В отлични отношения сме. Не чета вестници, така че малко ме изненадвате, това са измислици.

Феновете, бяхте невероятни. Гледах мача, разбира се, но на няколко пъти се улових, че гледам към феновете наляво. Това, което видях в сектор Г, беше невероятно" - каза още той.

Вижте повече за това как ЦСКА взе битката с Левски, а Хайнц и Каранга бяха герои в мач, в който "сините" нямаха точен удар (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички