Ел Маестро сбъдва желанието на феновете - играч дебютира като титуляр за ЦСКА в Първа лига


Ел Маестро сбъдва желанието на феновете - играч дебютира като титуляр за ЦСКА в Първа лига
Снимка: БГНЕС

14257 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро понесе сериозни критики от немалка част от привържениците на "червените" заради това, че не прибягва по-често до услугите на Данило Асприля. И това ще започне да се променя.

Специалистът може да разчита на имена като Матиас Фаетон, Майкъл Естрада и Дюкенс Назон, като последният е голмайсторът на тима от тази и миналата кампания, но въпреки това остава резерва напоследък.

Данило Асприля си спечели титулярно място в ЦСКА

Асприля първо вкара две попадения срещу Черноморец Балчик при първия си старт като титуляр (но за Купата на България), а след това се разписа в ключов момент срещу Крумовград от Първа лига, въпреки че прекара малко време на терена.

Освен това бившият играч на Литекс е навлязъл в доста по-добра форма, след като първоначално бе с нарушена подготовка, последвана и от контузия. В паузата на националните отбори се труди усърдно и си заслужи първи старт като титуляр в Първа лига за "армейците", пишат колегите от "Тема спорт".

Амос Юга пропуска срещата заради натрупани жълти картони, а Тибо Вион и Джонатан Линдсет са на един такъв от наказание. Междувременно се появи любопитна информация, че футболист на Левски готви бягство в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички