Ел Маестро обясни какво очаква от мачовете на "Васил Левски" и готов ли е ЦСКА за пролетта


Ел Маестро обясни какво очаква от мачовете на "Васил Левски" и готов ли е ЦСКА за пролетта
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3029 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, сподели впечатленията си от последната контрола на тима преди началото на пролетния полусезон. "Червените" победиха Септември с 1:0 на "Панчарево".

За мача със Септември и старта на полусезона

"Смятам, че контролирахме мача от началото до края. Не бяхме толкова ефективни, както срещу Бохемианс, но създадохме доста ситуации и съм доволен като цяло. Надявам се, че сега сме на 100% готови за старта на сезона. Следващата седмица е състезателна и се надявам, че ще сме добре подготвени", започна сърбинът пред "Диема спорт".

Каза и дали Каранга е в оптимална форма

Състоянието на Каранга и защо Шопов не игра днес

"Очевидно Каранга не е в оптимално ниво, но той работи усилено и се надявам, че ще бъде опция за нас следващата седмица", допълни Ел Маестро. Той не пожела да коментира слуховете за раздяла с Иван Турицов, но обясни защо Станислав Шопов не е играл днес.

"Той е болен, с температура. Видях го тази сутрин, вкъщи си е", бяха думите на треньора. Запитан за първия мач на ЦСКА на "Васил Левски" - срещу Ботев (Враца), той каза:

"Ние вече играхме дербито там, а при предишния ми престой и срещу други отбори. Аз лично предпочитам "Българска армия", но смятам, че ще се представим добре и на "Васил Левски". Междувременно, мощна компания ще помага на ЦСКА за новия стадион. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички