Ел Маестро: Ганчев е мечтател, назначаването ми е риск за мен и клуба


Ел Маестро: Ганчев е мечтател, назначаването ми е риск за мен и клуба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1635 0

Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели първите си впечатления от тима, като определи, че неговото назначение начело на "червените" е риск и за него, и за клуба.

"Целта е да направим добър отбор, който да играе печеливш футбол. Трябва да постигаме повече победи от останалите отбори. Моят брат ще ми бъде помощник. В течение на подготовката ще преценяваме дали още хора ще влязат в моя щаб. Ще има още попълнения, но няма да бързаме със селекцията. Имах няколко срещи с Гриша Ганчев и неговият син. Впечатлението ми от Ганчев е, че той е един мечтател", заяви сръбският специалист по време на официалното му представяне.

"Назначението ми е риск за мен и клуба, но ще видим как ще се развият нещата. Ще се опитам да науча български, не мисля, че ще е трудно за мен. До януари месец мисля, че ще мога да говоря на български. ЦСКА е най-големият клуб в България и всички искат само едно. Лудогорец е седем пъти шампион, което не е случайно. Ще ни бъде трудно да се борим, но ще направим всичко по силите си, за да постигнам успехи", допълни още той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички