Екшън след мач на юношеския ЦСКА: Фенове обстрелват автобуса им с камъни


Екшън след мач на юношеския ЦСКА: Фенове обстрелват автобуса им с камъни
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1764 0

Голям екшън се е разиграл в Стара Загора след мача между Берое и ЦСКА, пише "Меридиан Мач". Става въпрос не за снощната битка на първите отбори, а за тази между юношите на двата тима. "Червените" младежи спечелиха драматично с 3:2 в среща от елитната юношеска група до 19 г., след като на два пъти изоставаха в резултата.

Младите таланти на "червените" на се могли да си тръгнат близо два часа от стадион "Локомотив", тъй като автобусът им е бил обстрелван с камъни. Това разкри пред вестника треньорът на тима Даниел Моралес.

"Още по време на мача агитка на домакините от около 20 души започна да се дразни, очевидно от добрата ни игра. Напрежението се покачи след края и ни посъветваха да изчакаме докато феновете си тръгнат. Шофьорът ни се обади на полицията да помоли за ескорт. Органите на реда обаче не пристигнаха веднага. С нас все пак имаше охранители", обясни Моралес.

"Накрая ни казаха, че запалянковците ги няма. Качихме се на автобуса и едва изминахме 10 метра след портала, когато от близката горичка заизскачаха феновете и започнаха да обстрелват с камъни. Бяха ни дебнали от засада. Слава Богу, няма големи щети, а никой от отбора не пострада", допълни бразилецът.

"Междувременно дойде патрулка и ни ескортира до разклона за София. В никакъв случай не е приятно. Момчетата ни са разумни, дисциплинирани. Уча ги да играят футбол и че когато правят всичко, както трябва, резултатите идват", завърши треньорът. А какъв скандал беляза мача между юношите на ЦСКА и тези на Цървена Звезда вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички