"Един от най-талантливите и обещаващи юноши" на ЦСКА навърши пълнолетие


"Един от най-талантливите и обещаващи юноши" на ЦСКА навърши пълнолетие
Снимка: Cska.bg

2883 0

С публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на ЦСКА честити рождения ден на Алекс Божев, който в днешния 19-и юли навършва 18 години!

"Той бе един от най-талантливите и обещаващи юноши на Академия ЦСКА", изтъкват "армейците" и допълват: "През миналия сезон стражът показа отлични игри във втория отбор на "червените", който се състезава в Югозападната Трета лига, под ръководството на старши треньора Стамен Белчев".

Съвсем наскоро ЦСКА изпрати младия вратар под наем в Литекс за сезон 2023/24, за да натрупа повече опит във Втора лига. От стадион "Българска армия" пожелаха на Божев "здраве, щастие, късмет и още много професионални успехи".

Ето какво гласи цялата публикация на ЦСКА:

"Армейци,

Днес вратарят на ЦСКА Алекс Божев празнува своя 18-и рожден ден. Той бе един от най-талантливите и обещаващи юноши на Академия ЦСКА. Като национал на България в състава до 17 години през 2022 година той игра на европейското първенство в Израел и записа 3 мача като титуляр.

През миналия сезон стражът показа отлични игри във втория отбор на червените, който се състезава в Югозападната Трета лига, под ръководството на старши треньора Стамен Белчев.

В момента Божев е преотстъпен в състава на Литекс (Ловеч) и ще трупа опит във второто ниво на родния футбол при наставника Добромир Митов.

Пожелаваме му здраве, щастие, късмет и още много професионални успехи!".

*Четете последните новини около ЦСКА в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички