Играл и ръководил на "Армията": Лошо начало с проблеми в атака за ЦСКА


Играл и ръководил на "Армията": Лошо начало с проблеми в атака за ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3531 0

Бившият футболист и наставник в ЦСКА - Ангел Червенков, сподели наблюденията си върху "червените" след нулевото реми срещу Хебър на старта в Първа лига.

Той отчете, че още голяма част от новите попълнения и основните играчи на клуба не са се сработили и тепърва "червените" ще достигат максималната си форма през следващите седмици.

59-годишният специалист подчерта проблемите на ЦСКА в завършващата фаза, след като така и не успяха да отбележат на Хебър в рамките на 3 опасни ситуации. 

Мнението на Червенков

"Играта не беше тази, която очакваха феновете, треньорите и ръководството с оглед на амбициите на отбора. Този резултат генерално погледнато е лошо начало. Видях, че ЦСКА изпитваше затруднения пред вратата на противника, когато трябваше да бъде малко по-агресивен и по-динамичен. Там не се получаваха нещата. 

Разбира се, играчите на Хебър се защитаваха добре. ЦСКА трябваше да се подготви по-добре за този мач. Видя се, че това не е основния отбора на „червените“. Има неща, които тепърва ще се изграждат. Това предстои да се случи. Новите попълнения Естрада и Фаетон още не са на нужното оптимално ниво. Имаха ситуации, в които можеха да отбележат, но не успяха. В дефанзивен план основните фигури центъра на защитата отсъстват.

В средата на терена ЦСКА превъзхождаше противника и контролираше топката, но пред вратата на Хебър чистите голови ситуации не бяха много. Има върху какво да се работи", обясни Червенков пред "Мач Телеграф".

Вижте кой е третият българин, който ЦСКА е искал да привлече от Италия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички