Душан Керкез определи победата на Ботев Пловдив над ЦСКА като успех №1 в кариерата си


Душан Керкез определи победата на Ботев Пловдив над ЦСКА като успех №1 в кариерата си
Снимка: БГНЕС

1353 0

Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, говори след успеха над ЦСКА в първия полуфинал за Купата на България с 1:0 на стадион "Васил Левски". Специалистът бе доволен от победата, но заяви, че нищо не е приключило и битката на реванша ще е тежка.

Думите на Керкез след ЦСКА - Ботев Пловдив

"Голяма победа, нашата цел бе да си тръгнем с добър резултат. В нашия дом с този резултата ще бъдем много силни. Да, днес спечелихме, но това не променя нещата, защото и в реванша ще трябва да играем добре", започна Керкез.

Още: Зверско меле, много пропуски и пороен дъжд съпътстваха победата на Ботев Пловдив над ЦСКА за Купата на България (ВИДЕО)

Керкез доволен от успеха над ЦСКА

"Сякаш започнахме мача не със страх, но имахме респект към ЦСКА. Беше нормално да сме по-нервни. Ставахме по-уверени обаче, на почивката подкрепих моите футболисти и им дадох повече кураж. ЦСКА е много силен отбор, имаха своите положения, поздравявам треньора им, защото те дадоха всичко от себе си. Благодаря и на нашите фенове, беше великолепно и дадохме всичко за тях".

"Секулич все още не е готов да започва от първата минута. Брахими осигурява повече движение и свърши страхотна работа, откриваше положения и съм доволен от представянето".

"Хората трябва да разберат, че преди зимната пауза играехме силно. Имаше период, в който трябваше да се нагодим. Беше необходимо време, за да свикнем с изискванията - контузията на Николов и т.н. Играта в защита е много важна и колкото повече сухи мрежи запазваме - толкова повече имаме шансове".

Още: Двама изгонени на ЦСКА - Ботев, Ивелин Попов с детска постъпка срещу "любимците си"! (ВИДЕО)

"Ако спечелиш първия мач това е добър резултат. Нищо не е приключило. Имаме важен мач в неделя и до първи май имаме времето да помислим и да се подготвим за реванша".

"Може би на първо място поставям тази победа. Победих един от най-големите отбори в страната, това е хубаво, но тази радост ще се загуби, ако не се класираме на финала", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички