Дюкенс Назон е в серията на живота си - ще се моли да я продължи срещу ЦСКА 1948


Дюкенс Назон е в серията на живота си - ще се моли да я продължи срещу ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

967 0

Една от големите звезди на ЦСКА - Дюкенс Назон, е безспорно във формата “на живота си”, след като е в серия от 5 поредни официални двубоя, в които се е разписал. В тях всъщност реализира общо 6 попадения, след като вкара два на Ботев Пловдив и по един на Берое, Септември и Локомотив Пловдив, откакто се възобнови Първа лига.

Страхотната серия на нападателя

Серията обаче започна още около Мондиал 2022, когато в последния официален мач на “червените” за изминалата година - Назон се разписа в символичното гостуване на Септември (2:1) в 1/8-финал за Купата на България. По този начин таранът ще се опита да реализира в шести пореден двубой, а той вече оформи серия, каквато никога до този момент не е постигал в професионалния футбол.

Всичко това върна доверието към него в националния отбор на Хаити и получи повиквателна за предстоящите срещи на селекцията за първи път от няколко години, а междувременно е на второ място и сред реализаторите в България. Лидер е звездата на неделния съперник – Ивайло Чочев.

Вижте изумителното постижение на Назон, по което е първи в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички