Дучето, Пънка и Пожарната: Не искаме хибрида ЦСКА - Литекс


Дучето, Пънка и Пожарната: Не искаме хибрида ЦСКА - Литекс
Снимка: БГНЕС

2988 0

Твърдо сме против обединение между ЦСКА и "Литекс". Общото изявление през "Стандарт нюз" дадоха бившите шефове на "червения" фенклуб Димитър Ангелов - Дучето, Дани Петков - Пънка и Васил Бурановски - Пожарната. Те предадоха своето желание за оздравяване на всяка цена на настоящия клуб, който рита във "В" група.

"Ако исках Литекс, още 70-те години щях да съм в Ловеч на мачовете на Кърпачев и после Осъм, сподели Дучето от името на "Армейци 1948", "Има един ЦСКА заради който баща ми е завел на мач. "Армията" не е стадиона в Ловеч, нито София е Ловеч. Ако оздравяването е невъзможно, предпочитам чисто нов клуб, но наш, не и хибрид. Спокойно, няма да започне от селските групи", завърши Дучето.

Изключително силен беше и Васо Пожарната. "Няма как да съм за хибрид. И то с отбора, който ни би 8:0 със 7 "пробити" футболисти. Това не го забравяме", каза уважаваният привърженик, "Идвайки, Ганчев каза, че ще оздравява ЦСКА. Разбирам, още тогава да беше заявил: няма друг вариант освен хибрид. Тогава може да се позамисли човек. Но сега е късно. Разберете, нямам нищо против него, нито имам отношение към Васил Божков. Нека да се хванат двамата и заедно измъкнат клуба. Все ми е тая. Ако ще, нека Митко Щерев да дойде", каза Васил Бурановски.

"Искам да бъдат изчерпани всички варианти по оздравяване, смятам, че това е мнението и на всеки нормален привърженик на ЦСКА. Ясно е, че няма такова понятие сливане, а чисто прекръстване. Това е последният изход", допълни и Дани Петков, като изрази мнението и на изключително силния фенклуб в квартал "Изток".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички