Ветераните на ЦСКА няма да пишат повече декларации, ще празнуват


Ветераните на ЦСКА няма да пишат повече декларации, ще празнуват

1190 0

Клубът на ветераните на ЦСКА ще проведе последно свое събрание за годината на 17 декември (четвъртък). То обаче няма да е с цел да се излиза с позиция, а да се отбележат коледно-новогодишните празници.

Ветераните, които членуват в клуба, публикуваха досега една декларация, в която обявиха, че искат оздравяване на ЦСКА и запазване на историята на армейците. Това съобщение бе посрещнато доста бурно от много фенове. Част от клуба са хора като Емил Бучински, който има само един мач за първия отбор, и неговите изявления бяха жестоко критикувани в социалните мрежи. Ветерани като Адалберт Зафиров и Ангел Рангелов също се изказаха в подкрепа на оздравяване. Много от големите личности в историята на ЦСКА обаче са на друго мнение, пише "Тема спорт".

Неслучайно Димитър Пенев, Любослав Пенев и Димитър Якимов седнаха до Ганчев по време на срещата му с феновете на "Армията" на 4 октомври. До тях бе и пазителят на червената история Александър Манов, който ясно и недвусмислено заяви своята позиция, подкрепяйки варианта с купуването на лиценза на Литекс и връщането в А група още през следващата година.

"Повече няма да излизаме с позиции", каза един от членовете на Клуба на ветераните - Аспарух Никодимов.

"Нека хората с парите да решават какво ще се прави. Вече настана пълен хаос. Първо Гриша Ганчев си каза намеренията, после изведнъж Васил Божков се появи с план за оздравяване... Човек лесно може да изгуби нишката на събитията, Затова този, който има възможностите да го направи, нека да спаси ЦСКА", заяви Паро, цитиран от изданието.

В същото време се разбра, че на някои от ветераните са предлагани постове при вариант с оздравяване. Съвсем скоро ще стане ясно кой на кого какво е обещавал и тогава много истини ще лъснат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички