Докато едни обикалят света, ас на ЦСКА неуморно се поти във фитнеса (ВИДЕО)


Докато едни обикалят света, ас на ЦСКА неуморно се поти във фитнеса (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

10340 0

Един от основните играчи в състава на ЦСКА - Дюкенс Назон, изглежда осъзнава добре сериозния спад във формата си, който търпи през последните месеци.

Представянето на хаитянина

От пристигането си на "Българска армия" 29-годишният таран е един от основните голови източници за "червените". Той обаче е далеч от тази си роля в последно време.

Нападателят не се е разписвал от октомври, когато го стори срещу Локомотив Пловдив. Назон няма попадение в 11 срещи и въпреки желанието, което демонстрира във всеки мач, търпи заслужени критики.

И се вслушва в тях

"Армейците" получиха около месец почивка преди да се съберат, за да започнат подготовката си за пролетния дял на шампионата. И докато някои не спират да публикуват снимки и видеа от най-различни и популярни дестинации, Назон го прави от фитнеса.

Хаитянинът непрестанно качва снимки и видеа как тренира на високи обороти, за да може да даде най-доброто от себе си след подновяването на сезона. Той има индивидуална програма и демонстрира сериозно желание да запази статута си на "Българска армия".

А редом с Назон трима младоци получават шанс на зимния лагер на "червените".

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички