До два дни: ЦСКА продава своя голмайстор №1 през сезона


До два дни: ЦСКА продава своя голмайстор №1 през сезона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2593 0

Изненадваща информация беше публикувана от куп австрийски медии, свързана с ЦСКА. Оказва се, че голмайстор №1 на тима до момента през сезона - Мауридес, е пред трансфер в местния гранд Рапид (Виена). Ръководството на австрийския гранд в момента обсъжда две имена за своето нападение, като едно е ясно - през зимата ще бъде привлечен или бразилецът, или нападателят на Олимпия (Любляна) Андрес Вомбергар.

"Ще привлечем играч, който е във форма и може веднага да се включи в състава ни. Това ще бъде футболист, който се състезава в първенство от нашия регион. Единствено мога да потвърдя, че е чужденец", каза спортният директор на тима Фреди Бикел, а медиите потвърждават, че става въпрос именно за вече споменатите две имена.

Сделката трябва да бъде финализирана най-късно в сряда, 23-и януари, тъй като тогава отборът тръгва за Турция за подготвителния си зимен лагер. За мястото на нападател в Рапид Мауридес е считан за фаворит, тъй като от "Българска Армия" искат по-малко пари, отколкото шефовете на Олимпия.

Бразилецът започна ударно в състава на ЦСКА, но в последните 3 месеца изгуби головата си форма и все по-често оставаше на пейката. Въпреки това той остана голмайстор №1 за тима, като има 9 попадения в Първа лига. Междувременно друг ас на ЦСКА - Кирил Десподов, скоро може да заиграе в Англия (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички