Ето я причината Беноа Кое да откаже на ЦСКА


Ето я причината Беноа Кое да откаже на ЦСКА

3557 0

Ангажимент към Интер е причината Беноа Кое да откаже офертата на ЦСКА да поеме "червените" след напускането на Стойчо Младнеов.

В момента бившият френски футболист е начело на един от юношеските тимове в академията на Интер, като неговите възпитаници се борят за челните места в класирането.

Според информация на "Газета дело Спорт", Кое се чувства твърде обвързан с младежкия тим, който води, и това е основната причина да откаже предложението на "червените". В същото време засега той няма амбиции да напуска Италия, особено за отбор, който е в средата на сезона.

Кое помни с добро ЦСКА, след като игра там през сезон 2004/05, а "армейците" са последният професионален тим на бившия халф. Това обаче не се е оказало достатъчно той да поеме 31-кратните шампиони в опита им да се доберат отново до първото място след 4-те мача без победа през 2015 година.

До края на сезона треньор на ЦСКА ще бъде Галин Иванов, подпомаган от бившия национал на България Владимир Манчев, който е тясно обвързан с "червените" още след края на футболната си кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички