Джеки: Виагра ли им дават на "червения" щаб, та са постоянно настръхнали?


Джеки: Виагра ли им дават на "червения" щаб, та са постоянно настръхнали?

1951 0

Една от легендите на ЦСКА Георги Димитров-Джеки говори по някои от най-актуалните теми около "червения" клуб пред "Меридиан мач".

ЦСКА води с 3 точки пред Лудогорец. Ще бъдат ли достатъчни да стане шампион?

- Те седем не бяха достатъчни, та три ли да са? Ако свършваше утре първенството, можеше и да са. Три точки не са малко, но ЦСКА трябва да е по-постоянен. Левски тръгна нагоре и не знам какво ще се случи. Някои казват, че нашето първенство било интересно, но не знам кое по-точно. БФС ги наказва без публика, но по-добре да ги накаже да напълнят стадиона.

Трябва ли ЦСКА да продава и купува нови футболисти през зимата?

- Кой ще ги купи тези играчи. Майка им и баща им ли да ги купят. Литекс купиха Менди и Косоко и сега не можеш да ги познаеш. Провалиха хубавия отбор. Може да ги раздават като коледни подаръци, като продават фланелка, да го правят с футболиста. То Лудогорец не може да продава, а ЦСКА да го прави. Трябва г-н Манджуков или някой друг да движи нещата, защото иначе нищо няма да стане. Не знам на треньорския щаб виагра ли им дават, та постоянно са настръхнали.

Одобрявате ли от морална гледна точка финансирането на съперниците на ЦСКА?

- Какво общо има футболът с това. Марек са умрели отвсякъде. С ветераните да бяхме излезли, щяхме да ги бием. Домусчиев трябва да е луд да им дава пари, ако ги е намерил на улицата, добре. Кръстовчев и Бибишков не знам дали въобще тренират през седмицата и пак хванаха равен.

Прав ли е Стойчо Младенов толкова често да е недоволен от съдийството?

- Той ако не прави това нещо, друго не виждам какво ще прави. По онова време може да е учил за политкомисар, без да знаем. Стойчо за футбол не говори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички