Джеки: Стойчо да не се прави на лисица - под ръка с Томов и вън!


Джеки: Стойчо да не се прави на лисица - под ръка с Томов и вън!

2441 0

Бившият футболист на ЦСКА Георги Димитров-Джеки изрази мнението си за ситуацията на "Българска армия" пред "Тема Спорт".

Как гледате на някои твърдения, че ЦСКА е легнал на "Ботев", за да изпрати "Левски" във втората шестица?

- Трудно е да кажеш дали ЦСКА е легнал. Разбирам да бяха загубили само един от първите три мача, а то не е така. Вече и аз не знам какво се случва. Да паднеш в три срещи поред не е нормално. Иначе нарочно не го гледах мача. Като видях, че срещу Берое сме спукали гумите, и ми стана ясно как стоят нещта. Какво да им гледам на ЦСКА. Те са от ясни по-ясни. Този филм го гледаме за втори път в изпълнение на Томов и Младенов. И в първия дубъл ни отнеха лиценза...

Какви промени трябва да бъдат направени в ЦСКА, след трите поредни загуби на старта на пролетния дял?

- Томов и Младенов отдавна трябваше да са си тръгнали, заедно с онези, които живеят на гърба на клуба и трупат нови задължения. Екзекутора все едно и също си говори - хвърли вината върху футболистите, чакам да обвини и семейството си. Само той не е виновен за нищо. А кой ги е докарал тези играчи и кой ги е тренирал - не знам! Сигурно арменският поп. Да не се прави на лисица, да не се напъва като петле, а да се маха. Вече ми е неприятно да го слушам. Като започне да говори, и изключвам телевизора. Едно и също. Отдавна му научихме изтъркания репертоар. Рядко се срещат такива като него - да си доведат почти цялото семейство в клуба. Да се хващат под ръчичка с Томов и кой от където е.

Какво е мнението ви за напускането на Петър Манджуков и посочените от него мотиви?

- Всеки ще избяга от Лупи и Стойчо. Кой нормален човек ще ги търпи тях двамата в екип. Манджуков даже много издържа. Няма да се учудя, ако и други акционери го последват. Всички бели тръгнаха от Томов и Стойчо през 2008-а, все пак при тях ни взеха лиценза. Стойчо за своята заплата почти никаква работа не върши, а мъкне разни чужденци на кило. А ЦСКА колко потенциална печалба загуби заради него от евротурнирите?! И Томов разправя, че 14 милиона лева били разходите на клуба през миналата година. Аз имам чувството, че при него дълговете нарастват, а не намаляват. Да видим Томов спасител ли е и какво точно спасява. И Стойчо, и Томов само си противоречат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички