Джеки: Дано Томов продължи с фокусите


Джеки: Дано Томов продължи с фокусите

1764 0

"Да се надяваме, че Томов ще продължи с фокусите и през пролетта. Той е всеизвестен фокусник. Все отнякъде се намират пари, макар да не ми се вярва той да ги дава. Моето мнение е известно - аз съм против Лупи да е собственик. Тази позиция съм я споделил много отдавна. Трябва да се намери негов заместник - дали Манджуков, дали друг, настоящият вариант е временен за ЦСКА. Просто не носи перспектива". Така легендарният капитан на ЦСКА Георги Димитров коментира случващото се в клуба.

Той изрази симпатии към нападателя Орелиен Йоаким, от когото се очаква да замести адекватно продадения Серджиу Буш.

"Съществуват предпоставки ЦСКА да е по-силен през пролетта, друг е въпросът дали това наистина ще се случи. Беше осигурена хубава подготовка, силни съперници, новите играчи дойдоха в ранен етап от лагера. От четирите попълнения поне двама се надявам да свършат добра работа. Хубаво е, че съставът се запази с изключение на Буш. Но тази продажба даже мисля, че ще е от полза на ЦСКА. Лично аз отдавна харесвам Йоаким. Той е тактически по-грамотният футболист и разполага с много по-голям опит от Буш. Убеден съм, че ще е от голяма полза през пролетта", каза Димитров пред "Тема Спорт".

"Намирам за чиста глупост идеята да се плаща за мачовете от А група. Това е все едно да отидеш на пазара и доброволно да си купиш развалени домати. Този продукт и без това не е особено интересен на публиката, а правейки го платен, просто го обричаш на забрава. Този ход ще е един голям провал и нищо повече", категоричен бе Джеки.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички