Градев разкри Томов, че не плаща на адвокатите си


Градев разкри Томов, че не плаща на адвокатите си
Снимка: БГНЕС

1477 0

Софийски градски съд не даде ход на делото на ЦСКА срещу фирмата "Градев спортс" заради парите от трансфера на Александър Тонев, пише вестник "7 дни спорт". Както е известно, "армейците“ обвиниха бившите собственици от "Титан" и фирмата на Георги Градев, че са присвоили неправомерно процента от трансфера на национала от Лех (Познан) в Астън Вила. Претенциите на ръководството на ЦСКА са, че фирмата "Градев спортс“ е отклонила парите, които клубът от "Българска армия" е трябвало да получи за развитието на юношата на ЦСКА.

Специалистът по спортно право Георги Градев вчера разкри в профила си във Фейсбук, че заседанието по делото не се е състояло. Основната причина е, че адвокатите на ЦСКА не са се явили. Вместо това те са написали уведомление до съда, че имат непреодолими разногласия с ръководството на ЦСКА относно воденето на делото, а освен това не им е платен хонорарът.

"Съдят ме, за да им върна единствените 11 000 евро без ДДС, които съм изкарал от ЦСКА за 3 години работа. Страшно източване е паднало! Опитват се и да развалят цесиите с бившите юристи на клуба, по силата на които им платих дължимите по 6 заплати. За какво им е това изобщо? Ако спечелят, пак ще трябва да им платят заплатите!", написа Градев в профила си във Фейсбук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички