Димитър Пенев към феновете: Всички заедно в името на ЦСКА!


Димитър Пенев към феновете: Всички заедно в името на ЦСКА!
Снимка: Liubomir Asenov/Lap.bg

1669 0

Успешният спортист добре знае колко ключова роля играе публиката, когато е зад гърба му. Феновете могат да сломят противника и в същото време да ти дадат криле, за да се изправиш и победиш дори в най-трудния момент.

Когато става въпрос за успешен спортист, то идеален пример за такъв е легендата на ЦСКА Димитър Пенев. Самият той споделя, че е доволен от видяното от футболистите на "армейците" в последния им мач срещу Берое, завършил 1:4 в полза на "червените".

Бившият бранител отдаде заслуженото за това на запалянковците на тима, които прекратиха своя бойкот и изпълниха до краен предел сектора за гости в Стара Загора.

Феновете се завърнаха на стадиона, което е хубаво. Те симпатизират на ЦСКА и не бива да се отделят от клуба. Мина известно време и всички отношения и разговори, които са се провели, са дали резултат. Всички си простиха и вече са заедно в името на ЦСКА. Предполагам, че привържениците на „Българска армия“ ще са още повече от тези в Стара Загора", коментира Пената пред "Мач Телеграф" и продължи.

Вече има едно обединение и ръководството, и феновете са се разбрали и са си простили. Всичко е в името на това да има резултати. Важното е да има напредък в резултатите. Лудогорец са сериозен отбор. Левски също тръгнаха уверено, но там не разбрах какво точно се случи и се стигна до редица слаби резултати. Ръководството на „Герена“ си знае.

Надявам се ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец. На всички, които обичат „червените“ им се иска това да се случи и клубът да е шампион. Без значение с колко точки ще е пред втория. Има желание това да се случи и ще се атакува титлата“, завърши той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички