Димитър Пенев: ЦСКА може да получи неприятен удар от Лудогорец


Димитър Пенев: ЦСКА може да получи неприятен удар от Лудогорец

1955 0

Един от най-емблематичните футболисти и треньори на ЦСКА - Димитър Пенев, вече се е отдал на почивка. Въпреки това треньор №1 на XX-и век и почетен президент на клуба често посещава "Армията". Вчера Пената отново бе в Борисовата градина, където се видя с директора на музея и негов много близък приятел Александър Манов и ветераните Георги Велинов и Красимир Безински. След това Пенев сподели накратко и очакванията си за мача ЦСКА - Лудогорец в събота.

"Да не напрягаме нещата отсега. Отборът трябва да се готви на спокойствие, защото предстои много тежък двубой. Не е необходимо натягане на обстановката с високопарни приказки, защото тези неща не помагат. Отдавна не бяхме виждали ЦСКА толкова силен и в такава позиция, но ето че след последователната работа на Стойчо Младенов се изкачихме на върха. Оттам обаче много лесно се пада. Затова в никакъв случай ЦСКА не бива да лети в небесата. Нищо не е постигнато още, трудното тепърва предстои", каза Пенев пред "Тема Спорт".

"Срещу Лудогорец ни е много трудно да играем и сега няма да е по-различно, затова отборът трябва да е максимално концентриран. Момчетата да дадат всичко от себе си, да се хвърлят и дано спрат Лудогорец. Но влезем ли в мача с излишно самочувствие, ще получим неприятен удар", добави Пенев.

Той не пропусна да коментира и ситуацията около националния отбор и неговия племенник Любослав Пенев.

"Видяхте как и най-невзрачната във футболно отношение държава може да ни изненада. Това е поредното доказателство, че във футбола няма невъзможни неща", каза още Димитър Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички