Димитър Бербатов с коментар след финала за Купата на България


Димитър Бербатов с коментар след финала за Купата на България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg /

932 0

Димитър Бербатов каза няколко думи след края на финала за Купата на България, който Левски спечели срещу ЦСКА с минималното 1:0.

"Стараха се момчетата от двата отбора, но залогът е много голям, винаги е така - повече скука, за съжаление, може много повече. На трибуните феновете дадоха всичко от себе си. На Балканите сме темпераментни, използваме други изрази и епитети по време на самите песни, които на моменти могат да се струват по-обидни за по-малките деца, но това е нашият футбол. Като настроение и желание се получи добре.

Дали по-добрият отбор спечели или по-опитният не влезе в мача? Не, не, грешка, рикошет, за такава ситуация говорим, стараха се момчетата, но когато има напрежение да не изгубиш нещо толкова ценно, не поемаш толкова риск.

От такива мачове само печели българският футбол, на трибуните всичко беше ясно, стараха се да забавляват, да надъхват своите отбори. Разбира се, има моменти, в които може да се поработи още върху пиротехниката, стреляха се в един момент, не е приятно това, защото има малки деца", заяви Бербатов.

 Вижте още: Основната причина ЦСКА да загуби финала срещу Левски

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички