Димитър Бербатов с коментар след финала за Купата на България


Димитър Бербатов с коментар след финала за Купата на България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg /

1738 0

Димитър Бербатов каза няколко думи след края на финала за Купата на България, който Левски спечели срещу ЦСКА с минималното 1:0.

"Стараха се момчетата от двата отбора, но залогът е много голям, винаги е така - повече скука, за съжаление, може много повече. На трибуните феновете дадоха всичко от себе си. На Балканите сме темпераментни, използваме други изрази и епитети по време на самите песни, които на моменти могат да се струват по-обидни за по-малките деца, но това е нашият футбол. Като настроение и желание се получи добре.

Дали по-добрият отбор спечели или по-опитният не влезе в мача? Не, не, грешка, рикошет, за такава ситуация говорим, стараха се момчетата, но когато има напрежение да не изгубиш нещо толкова ценно, не поемаш толкова риск.

От такива мачове само печели българският футбол, на трибуните всичко беше ясно, стараха се да забавляват, да надъхват своите отбори. Разбира се, има моменти, в които може да се поработи още върху пиротехниката, стреляха се в един момент, не е приятно това, защото има малки деца", заяви Бербатов.

 Вижте още: Основната причина ЦСКА да загуби финала срещу Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички