Ден преди дербито с Ботев: ЦСКА е пред фалит


Ден преди дербито с Ботев: ЦСКА е пред фалит
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1914 0

Положението в ЦСКА е ужасяващо и отборът е пред фалит. Това е заявил Ивайло Манджуков пред играчите на "червените" само ден преди дербито срещу Ботев (Пловдив) на "Българска армия".

Шефовете на тима са били на среща днес, като членът на УС се е появил пред играчите около 15:30 часа днес, заявявайки им директно, че ситуацията не се подобрява и фалит не е изключен като вариант за клуба.

Играчите е трябвало да получат пари вчера или днес, но по сметките им пари няма, докато те се готвят под ръководството на Галин Иванов за мача срещу Ботев.

Освен това по-рано днес футболистите и треньорското ръководство са имали проблем с настаняването в хотела поради стари задължения на клуба. Все пак играчите са настанени и в момента се готви нормално за следващия си двубой, доколкото това е възможно. 

Ивайло Манджуков не пожела да говори пред медиите след срещата с играчите и шефовете в ЦСКА.

По-рано днес Юлиян Инджов коментира за Sportline.bg, че акциите са в ръцете на феновете и от тях зависи бъдещето на клуба и къде ще отидат те.

В същото време излезе слух, че е имало шанс "червените" да получат пари преди празниците, но в последния момент единият от упълномощените от феновете човек с акции - Борислав Лазаров, е получил нареждане да върне парите, приготвени за заплати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички