Преди Ботев - ЦСКА: "Канарчетата" ще гонят тройката с победа в София


Преди Ботев - ЦСКА: "Канарчетата" ще гонят тройката с победа в София

2248 0

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Петър Пенчев сподели преди дербито с ЦСКА, че неговият отбор се готви нормално за предстоящия двубой, като единственият с проблеми преди срещата е Инез. Извън игра е и Алекс Колев, който се възстановява от тежка контузия.

"Подготвяме се нормално. Единственият контузен е Инез. Седмицата мина с насоченост към мача с ЦСКА. Чака ни труден мач и двата тима ще се стремят към победата. Тимът, който покаже по-добра психическа устойчивост ще се поздрави с успех. Готвейки се за мача видяхме позитиви в играта на ЦСКА от мача с Лудогорец". 

Пенчев сподели още, че иска неговият тим да играе добре, като не се интересува толкова от резултатите, тъй като отборите са много равностойни. Също така той разкри какви проблеми има преди дербито на "Българска армия".

"Ние искаме с играта си да се представяме добре, да се развиваме в положителна посока и да сме определящ фактор. Лазар Марин имаше директен удар получен на мача с Литекс, но от вчера тренира нормално с цялата група. Виждаме желанието на Алекс Колев и той се възстановява с бързи темпове.

В най-скоро време ще започне тренировки с основната група. Евентуално в последните мачове да се включи, но по-вероятно е от новото първенство да заиграе“, каза още Пенчев.

В заключение треньорът на "канарчетата" сподели, че отборът отива да се надиграва с ЦСКА и да спечели трите точки на "Българска армия".

„В България трудно може да има някакви изненади, ясно е, че ще имат някакви промени, заради новия треньор. Ще се съобразим с това. Ние сме добър отбор и отиваме да се надиграваме с ЦСКА. Статистиките са за това да бъдат нарушавани. Надявам се утре да имаме позитивни поводи за радост и на „Армията“, но знам, че ще е много трудно. Важно е да има постоянство. Реално, гледайки класирането сме на 6 точки от тройката. При тези равностойни отбори, всичко е възможно. Продължаваме да вярваме и се надявам неточностите от съдийско естество да не ни повлияят и да имаме едно добро класиране".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички