"Дай боже": Играч с над 100 мача за Черно море бленува да се върне в ЦСКА


"Дай боже": Играч с над 100 мача за Черно море бленува да се върне в ЦСКА
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

6621 0

Доскорошният вратар на Черно море и ЦСКА Георги Китанов сподели своето виждане преди двубоя между двата тима в Първа лига. Стражът, който в момента се подвизава в малтийския Флориана, не изключи вероятност един ден да се върне с екипа на "червените".

Георги Китанов би искал да се завърне в ЦСКА

 "Познавам стила на Ел Маестро, ЦСКА също прави силен сезон дотук. Което е очаквано за гранд като ЦСКА, където винаги се гонят титли и купи. Надявам се да стане хубав и отворен мач. Симпатизирам и се надявам Черно море да победи, разбира се. Ел Маестро търси атакуващ и пресиращ футбол.

Още: Илиан Илиев готви промени в състава на Черно море за сблъсъка с ЦСКА

Георги Китанов би заиграл отново в ЦСКА

С добро чувство се връщам към двете години на "Армията", имах хубави години там и съм щастлив от престоя си в ЦСКА. Нито съм си тръгнал с лоши чувства, нито нищо. Даже, дай боже, един ден отново бих се върнал, ако имам тази възможност. Основно следя Черно море, вълнувам се и аз. Приемам с еуфория този сезон! Със сигурност и работата на Илиан Илиев е ключова", сподели Георги Китанов пред "Мач Телеграф".

Той е носител на Купата на България от сезон 2014/15 с "моряците", като за тях записва 126 мача, в които записва 49 сухи мрежи и допуска 135 гола. С ЦСКА 28-годишният страж, роден в Благоевград, има 38 срещи, в които не позволява топката да влезе във вратата му 18 пъти. В същото време е инкасирал 25 попадения като страж на "армейците". За настоящия си тим Флориана има едва два мача, като има 1 чиста мрежа и 1 допуснат гол.

Двата бивши отбора на Китанов се изправят един срещу друг в ключов за титлата сблъсък в събота (24 февруари) от 15:15 часа. Часове преди дуела Черно море направи жест към ЦСКА.

Още: "Уверен съм, че ще спечелим": В Черно море сигурни в успеха над ЦСКА и шанса за титлата

Дни преди мача с ЦСКА: Черно море продаде Алекс Фернандес в Русия и прибра 500 000 евро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички