Цветан Йончев отсече: Нивото на българския футбол е незадоволително


Цветан Йончев отсече: Нивото на българския футбол е незадоволително
Снимка: chicago.bg

4148 0

Легендарният футболист на ЦСКА Цветан Йончев се появи на Националния стадион „Васил Левски“ за финала за Купата на България между ЦСКА 1948 и Лудогорец. Бившето крило на „червените“, който живее от дълги години в САЩ, изрази мнението си и за битката за шампионската титла в Първа лига , както и сблъсъка между армейците и разградчани от миналия кръг, завършил 2:2.

Незадоволително е нивото, но това е, което е. Трябва да се направи нещо и разбира се трябват някакви промени в работата, защото няма как да правиш едно и същи и да чакаш нещо ново“, коментира Йончев.

Нямах нерви да гледам мача и не съм го гледал, но следях резултата. Мисля, че нещо нормално - равен мач между първия и втория“, продължи той.

Това, което не е равно, е прекаленото много емоции, които не виждам на каква база са. Няма нещо кой знае колко интересно, което да се случва на терена”, каза още Йончев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Георги Дерменджиев каза пред SportLive имаха ли право Лудогорец и ЦСКА да скочат на Кабаков и ВАР и посочи кой ще е шампион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички