ЦСКА започва преговори с телевизия за мачовете си от Лига Европа


ЦСКА започва преговори с телевизия за мачовете си от Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10858 0

Вицешампионът на България ЦСКА си е избрал телевизия, която да излъчва двубоите на тима от европейските клубни турнири. Става въпрос за "bTV", която отново проявява сериозен интерес. Очаква се двете страни да стартират преговори в най-скоро време, информира "Тема спорт".

Именно това бе и телевизията, която излъчи по-голямата част от двубоите на "армейците" в Европа през миналата година. ЦСКА започва участието си от първия квалификационен кръг на Лига Европа, където ще е поставен с клубен коефициент от 4.000.

Първият кръг ще е на 27 август, като жребият за него ще се състои на 20 август. Както е известно, сблъсъците ще се решават в един двубой, като домакин ще е първият изтеглен отбор. В последните си две участия "червените" отстраняват по 2 отбора, но отпадат от третия.

А наскоро клубът се обяви против договора за ТВ правата у нас, като подкрепи позицията на Левски. От БФС обявиха, че контрактът е подписан и всички трябва да се съобразяват, което породи гневна реакция на Сектор Г, който нападна БФС и Емил Костадинов и се закани, че няма да отстъпи от позицията си за ТВ правата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички