ЦСКА заминава за Турция без дуо чужденци


ЦСКА заминава за Турция без дуо чужденци
Снимка: Иван Йочев

1210 0

Двама от чужденците в ЦСКА ще се присъединят към отбора директно в Турция. Това са Неманя Милисавлевич и Марин Оршулич. Сърбинът е поискал ден повече почивка, а Оршулич има документни проблеми, които са го задържали в родината му, пише „Тема спорт”.

Според непотвърдена информация той е загубил паспорта си и процедурата по издаването на нов ще го забави с ден-два. Най-късно до 8 януари обаче се очаква хърватинът да е на линия за подготовката.

Националът на Кабо Верде Луис Соарес пък ще се присъедини към лагера на "армейците" не по-рано от 27 януари. Ден преди това е последният мач на родината му в груповата фаза на Купата за африканските нации. Но ако островната държава продължи напред, Соарес ще се върне в ЦСКА чак през февруари.

За лагера в Турция е планирано да отпътуват трима юноши. Това са офанзивният халф Радой Божилов, вътрешният полузащитник Петър Витанов и централният бранител Божидар Чорбаджийски.

Днес медицински прегледи остава да преминат малка част от играчите. Сред тях са Кукоч, Крачунов, Апостол Попов, Валентин Илиев, Еденилсон, Фелипе, Маркиньос, Жоаким и Сънди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички