ЦСКА взима заместник на Чорбаджийски от Литекс


ЦСКА взима заместник на Чорбаджийски от Литекс
Снимка: cska.bg

4484 0

Ръководството на ЦСКА вече мисли за заместник на Божидар Чорбаджийски. Централният защитник бе даден под наем на румънския Стяуа, като на "Българска армия" ще търсят в малкото останало време от трансферния прозорец играч, който да запълни оставената "дупка".

Според "Меридиан Мач" става въпрос за младият играч на Литекс Петко Ганев. Той е от Хасково на 22 години, висок е 184 см и тежи 72 кг. В юношеските си години играе в школите на Берое, Сливен и Ботев Пловдив. 

Професионалната кариера на бранителя стартира във Верея. Там той изиграва 52 срещи, като се превръща в основен играч под ръководството на треньора Живко Желев. По-късно специалистът поема Литекс и взиам Ганев със себе си. В Ловеч защитникът вече има 61 мача и 3 гола, като се разписа и в първия кръг на кампанията и разгрома с 5:0 над Локомотив (Горна Оряховица).

Ганев може да бъде взет още сега за заместник на дадения под наем на Стяуа Божидар Чорбаджийски. В момента Люпко Петрович разполага с трима класически централни защитници - Раул Албентоса, Нуно Томаш и Пламен Гълъбов. Петър Занев също играе на тази позиция, но той по принцип е ляв бранител. В отбора все още е и Николай Бодуров, чийто статут обаче е неясен. Ако сега ЦСКА не привлече Ганев, е много голям шансът той да бъде взет през зимата.

След жребият за 1/16-финалите на Купата на България Димитър Пенев коментира ситуацията с Николай Бодуров. Какво каза почетният президент на ЦСКА може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички