Димитър Пенев коментира ситуацията и бъдещето на Николай Бодуров


Димитър Пенев коментира ситуацията и бъдещето на Николай Бодуров
Снимка: БГНЕС

8625 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира днес тегления жребии за 1/16-финалите на Купата на България. Там съперник на "червените" ще бъде един измежду Локомотив (Горна Оряховица) или Марица. 

Пенев говори и по една от най-големите теми в клуба - отсъствието на Николай Бодуров. Капитанът бе изваден от групата за последните няколко мача на ЦСКА, но Треньор №1 на България за ХХ век вярва, че бранителят ще остане на "Българска армия".

"Съвсем нормален жребий, ЦСКА 70 години играе за Купа, за шампионата, за европейски турнири, за приятелски турнири. Няма изненади, дори от Първа лига да има съперник, ЦСКА е име, което трябва да играе срещу всеки съперник", започна специалистът.

"За първия отбор не мога да коментирам нищо, готви се за мача в Русе. Сигурен съм, че с всеки следващ мач ще играем все по-добре. Най-трудно беше, че в движение се сглобяваше отбора. Имаше смяна на треньорите. Трудно е така в един отбор да прецениш кои играчи ще бъдат по-добри от тези, които са освободени. Името ЦСКА покрива много във футбола, историята е голяма. Винаги се търсят футболисти от ЦСКА, Левски, Локомотив, това не трябва да ни учудва. Задължени сме дори да не играем добре, но да взимаме трите точки.

Диего Фабрини? Не е проблем, че си е тръгнал.

Бодуров дали липсва или не? Липсвали са много по-добри и много по-слаби. Футболистът първо трябва да уважава себе си, а след това и клуба, който защитава. Няма никаква интрига с Бодуров, това е преценка на ръководството, отстрана и на треньорите. Видяхте в Лудогорец един футболист беше в застой, а вчера го видяхме на терена (Марселиньо). Може да поиска и да смени с друг клуб, но аз вярвам, че Бодуров ще остане в ЦСКА", завърши Димитър Пенев.

Изненадваща новина пък се появи днес относно бъдещето на Кирил Десподов. Той е нежелан в Каляри в момента, а къде може да продължи кариерата си ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички