ЦСКА взе трети вратар


ЦСКА взе трети вратар

2099 0

ЦСКА се подсили с трети вратар чужденец, след като подписа с мароканеца Ясин Ел Харуби. Договорът обаче е предварителен и влиза в сила от 1 юни 2015 г., когато най-вероятно клубът ще се раздели с някой от наличните си вратари - Якуб Дивиш или Максимс Уваренко. Новината съобщи на сайта си втородивизионният клуб Верея, който държи правата на вратаря.

Ел Харуби изкара цялата зимна подготовка с "армейците" и е оставил отлични впечатления у треньорския щаб. 24-годишният мароканец ще доиграе пролетния полусезон с Верея, след което ще акостира на "Армията".

Вратарят е изиграл 14 мача за Олипийския отбор на Мароко. Започва футболната си кариера в местния тим Дре Атлас. През 2004 - 2005 преминава във ФК Дьо Шартр. От 2005 до 2010 година Ел Харуби играе в Гинган Б, следва престой в още три отбора от Франция в трета дивизия. През сезон 2013 - 2014 вратарят играе в Магреб Фес /Мароко/ където записва 9 мача. На 18 август 2014 година подписа договор с ФК Верея.

ЦСКА вече се подсили с нападателя Стефан Николич, с халфовете Амансио Фортеш и Марио Бръкляча, взе и вратаря Максимс Уваренко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички