ЦСКА играе контрола с Нюрнберг през януари


ЦСКА играе контрола с Нюрнберг през януари
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1770 0

ЦСКА ще играе контрола с Нюрнберг на 21 януари в Испания. Спарингът беше обявен от втородивизионния немски тим, който изпадна от елита, но сега е едва 16-и от 18 участници. Това ще е първата или втората проверка на “армейците” в Марбейя. Те най-вероятно ще пътуват за Испания около 18 януари.

Реално ЦСКА ще подгрее Нюрнберг за втория дял от сезона - това ще е последната контрола на немците, които се прибират у дома на 22 януари. Първият спаринг на “франките” ще е с Байерн (Мюнхен) на 11-и, а в Испания Нюрнберг ще играе и с един от съперниците на “червените” в Лига Европа през лятото - Осиек.

Част от Нюрнберг е бившето крило на Лудогорец Върджил Мисиджан, който беше привлечен преди година и половина. През юли 2019-а обаче холандецът скъса връзки на тренировка и не е играл през този сезон, пише "Тема спорт". Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов игра за Нюрнберг в края на миналия и началото на този век, като има 64 мача и 7 гола. A какво заяви за клуба бившият наставник на тима Стойчо Младенов - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички