ЦСКА урежда трети нов футболист, който е наричан "Краля на засадата"


ЦСКА урежда трети нов футболист, който е наричан "Краля на засадата"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2444 0

Родният гранд ЦСКА е напът да си уреди трети нов футболист (след Станислав Шопов и Лазар Туфегджич) преди старта на сезон 2022/23, съобщава "Мач Телеграф" и назовава името на "сигурното ново попълнение" - Милан Макарич!

Изданието посочва, че сърбинът, който е собственост на Олборг и играе като централен нападател, е наричан "Краля на засадата" от медиите в Дания, тъй като през сезон 2022/23 е попаднал цели 17 пъти в това положение и е №1 по този показател в първенството, заедно с Алън Соуза от тима на Вейле.

26-годишният Макарич играе за датския клуб от лятото на 2021 година и през последната кампания се е отчел с 36 мача, в които е отбелязал 11 гола и е раздал още 5 асистенции на своите съотборници.

Интересно е да се отбележи, че той има договор с Олборг до 30 юни 2025 година, а цената му според "Transfermarkt" е от порядъка на 1 милион евро. Това означава, че ръководството на "червените" ще трябва да извади сериозна сума на масата за преговори, ако иска да завърши трансфера на този нападател!

Вижте още: Разкриха кой е главният "виновник" за оставането на вратаря Димитър Евтимов в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички