ЦСКА търси нови рекорди в Сандански


ЦСКА търси нови рекорди в Сандански
Снимка: БГНЕС

1316 0

ЦСКА ще търси продължение на уверения си ход към рекордите днес в Сандански. Армейците гостуват на местния Вихрен от 15:00 часа.

Целта пред отбора е да постави няколко уникални постижения в първенството - да завърши без нито една загубена точка, да вкара най-много голове средно на мач и да допусне най-малко попадения.

До този момент ЦСКА върви стабилно към тези рекорди, като има 9 победи от 9 мача в шампионата при 43:0 голова разлика. Така армейците бележат средно по 4,77 попадения на срещата. С това темпо в 34-те кръга те може да реализират общо 162 гола! Освен това "червените" са в серия от 15 поредни победи във всички турнири.

Треньорът на тима Христо Янев днес ще даде шанс на най-добрите налични футболисти. Атаката този път се очаква да бъде водена от Костадин Хазуров. Наставникът върти двамата си нападатели Хазуров и Преслав Йорданов. В предишния кръг Йорданов бе титуляр, като реализира 3 гола на Беласица (8:0). И двамата имат по 9 попадения в първенството.

Другата промяна се очаква да е в халфовата линия - Йордан Йорданов ще замени Иво Иванов на позицията на опорен полузащитник. Иво Иванов изобщо не попадна в групата за двубоя.

Там обаче за първи път място намери възстановеният от контузия Момчил Цветанов. Във Вихрен контузен е единствено титулярният десен бек Илиян Митрев, но пък от травми са възстановени халфът Илиян Панчев и нападателят Венци Стоянов. Най-известният футболист в тима е бранителят Емил Тренков (34 г.), който има 4 престоя във Вихрен и е родом от Сандански.

С изявите си пък се отличават офанзивните халфове Антонио Ласков и Даниел Пехливанов. Домакините се канят да посрещнат подобаващо ЦСКА с хляб, сол и вино, както и кетъринг в централната трибуна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички