Томов: Извърши се престъпление срещу ЦСКА


Томов: Извърши се престъпление срещу ЦСКА
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1082 0

Бившият собственик на ЦСКА Александър Томов заяви, че срещу клуба се е извършило престъпление, което е целяло да спре пътя на "червените" за титлата.

"Как ЦСКА стигна до В група? Извърши се престъпление срещу клуба, което бе организирано от хора, които искаха да спрат ЦСКА към титлата. ЦСКА има много врагове. Понякога те са вътре в клуба, много по-често са извън него. Но те няма да покорят клуба, докато Ганчев е вътре. По-нататък обещавам да говоря за ситуацията в ЦСКА, защото имам какво да кажа. Сега обаче ми е натоварен период. Готвя се за предизборната кампания, която върви нормално, но все пак отнема немалко усилия", сподели Томов пред „Тема спорт“.

Той отговори и на нападките на Тодор Батков. Адвокатът заяви, че преди време Томов е казвал, че е по-добре да се купуват футболисти, а не да се плащат данъци.

"Всичко това звучи съвсем несериозно. Какво да му отговарям на Батков, той не знае какво говори. През онзи период почти не сме купували футболисти. Нашата практика бе да се взимат повече свободни агенти, отколкото да се плащат трансферни суми", заяви Томов.

"ЦСКА винаги е бил онеправдан клуб, а Левски се ползва с привилегията на собственост върху стадиона. ЦСКА пък винаги е плащал наеми за базата. Отношенията с държавата винаги са били по-различни спрямо двата клуба. А и е редно да се запитаме как така Левски започна да си плаща дълговете към НАП и в тази връзка откъде идват приходите в клуба. Много ми е интересно какво и как се случва на Герена", добави още Томов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички