ЦСКА трепери за Николич преди Локо (Сф)


ЦСКА трепери за Николич преди Локо (Сф)

1603 0

Новият нападател на ЦСКА Стефан Николич се контузи на последната тренировка на тима. Черногорецът се наложи да напусне преждевременно заниманието. Днес той ще мине ядрено-магнитен резонанс, за да бъде установено до каква степен е тежка травмата в коляното.

Треньорският щаб е притеснен, че няма да може да разчита на Николич за подновяването на първенството срещу Локо (Сф).

Тежките условия на базата в Панчарево взеха втора жертва в последните дни. Преди това Еденилсон Бергонси скъса връзки на лошия и замръзнал терен. Сега Стефан Николич се хвана за коляното и не е изключено дори да пропусне мачовете до края на първенството. Представянето на черногореца в подготовка се подобряваше с всеки изминал ден. Николич не успя да се разпише в Анталия, но след завръщането в София се развихри в учебните игри.

Сега единствената алтернатива пред Стойчо Младенов е Орелиен Йоахим. Нападателят от Люксембург дълго време чака своя шанс и моментът на истината за него настъпи.

Иван Стоянов вероятно също няма да играе в неделя срещу Локомотив (Сф). Опитният футболист има постоянни проблеми с контузии в последните няколко месеца, които не спират да го тормозят. Сливналията изкара цялата подготовка, но от 2 седмици отново го мъчат адукторите, а това му пречи да се натоварва на пълни обороти.

От щаба на "червените" ще изчакат да видят какво е състоянието на крилото в последните две тренировки и тогава Стойчо Младенов ще реши дали да го ползва в "Надежда".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички