ЦСКА със солени глоби към Маурисио Гарсес и Жеферсон Телес


ЦСКА със солени глоби към Маурисио Гарсес и Жеферсон Телес
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

968 0

ЦСКА е наложил глоба на двама от играчите си заради закъснение и неспазване на дисциплината, съобщава изданието "Блиц". Става въпрос за Жеферсон Телес и Маурисио Гарсес, които се включиха по-късно в тренировките след паузата в родното първенство.

Според информацията двамата бразилци са били уведомени, че глобата ще e равна на половин заплата. След това треньорът Саша Илич не ги взе в групата за мача с Пирин, който "червените" спечелиха с 2:1.

"Жеферсон и Гарсес получиха почивка от мен. Влязох им в положение, но закъсняха да се върнат. Аз съм такъв човек, че когато имам договорка с някого и той не я спази, после това трябва да бъде наказано. Не искам да говоря за неща, които са в кухнята на клуба. Искам да кажа, че това са работи, които не бива да се случват и ще видим какво ще стане в следващите дни", сподели Илич по тази тема.

На Жеферсон му се е превърнало в навик да закъснява редовно, когато е във ваканция. Публична тайна е, че той е един от любимците на боса Гриша Ганчев. Сега обаче изглежда, че и търпението на собственика се е изчерпало.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Чуждестранен клуб дължи милиони на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички