ЦСКА спешно търси две нови попълнения


ЦСКА спешно търси две нови попълнения
Снимка: БГНЕС

2233 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е твърде скромен и винаги е обявявал, че ще работи с наличните футболисти, но след старта на първенството е поискал от ръководството да намери футболисти на два ключови поста, съобщава "Меридиан мач".

Става дума за попълнения на позициите централен нападател и плеймейкър. На тези постове играят звездите на тима Фернандо Каранга и Тиаго Родригес, но те нямат абсолютно никаква алтернатива. Бразилецът може да бъде сменен с Кевин Кубемба, който обаче вече повече от половин година не може да се адаптира в България. Единственият вариант за заместник на Тиаго е сънародникът му Давид Симао, който обаче бе контузен през последните 40 дни, а от началото на престоя си на "Армията" по-често не е на линия заради травми или наказания.

За новия Енрике Рафаел пък е рано да се каже кога ще е във форма.

На "Армията" спешно търсят нови футболисти, тъй като съзнават, че не могат да се борят за титлата с наличния потенциал. Главният мениджър Стойчо Стоилов е задействал контактите си в Южна Америка, за да намери още един добър нападател и халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички