Белчев: Няма да пестя футболисти и в мачовете за Купата


Белчев: Няма да пестя футболисти и в мачовете за Купата

858 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че очаква тежък мач срещу Берое в 7-ия кръг на Първа професионална лига. "Червените" гостуват утре (26 август) в Стара Загора, а двубоят е с начален час 18:45. 

"Берое играе атакуващ футбол, един от добрите отбори е. Трябва обаче да се справим, имаме информация за силните и слабите им страни. Най-важното е да запазим постоянството в играта и настроението в играта. Когато отборите излизат да се надиграват, това е истината. Това е добре за българския футбол според мен. Така е и в Европа и по света. Настроението в отбора е приповдигнато, но сме стъпили здраво на земята. Знаем, че трябва да сме концентрирани. Надявам се да победим", заяви Белчев пред официалния сайт.

"Проблемите в отбора са контузиите на Давид Симао и Стойчо Атанасов. За Милчо Ангелов ще преценим в последния момент дали ще попадне в групата. Несебър? Не го познавам добре този отбор. Знам, че направиха нов отбор и имат амбиционен треньор. Ще подходим с нужното внимание към тях. Няма да има подценяване в никакъв случай. Имаме обеца на ухото от миналата година, когато подцениш отбор от Втора лига какво се получава. Няма да пестя футболисти в турнира за Купата на България", каза Белчев относно жребия за турнира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички