ЦСКА си изпроси назначението на Николай Йорданов


ЦСКА си изпроси назначението на Николай Йорданов

1396 0

"ЦСКА потвърждава и държи на желанието си като клуб Станислав Тодоров да не получава наряд за наш мач по никакъв повод. Готови сме да приемем всякакво друго назначение от страна на уважаваната от нас Съдийска комисия. В противен случай, ако Станислав Тодоров ръководи срещата ни в събота, ЦСКА ще приеме това като тенденциозно решение", се казва в официалната позиция на УС на ЦСКА, публикувана на клубния сайт ден преди да бъде обявен нарядът за мача на "Армията".

От така изложеното обръщение става ясно, че ЦСКА няма нищо против Николай Йорданов да ръководи двубоя с Лудогорец. Когато напишеш такава позиция на клубния си сайт, значи сам си просиш точно този рефер - Николай Йорданов.

Какво пречеше на автора, съчинил този безумен текст, да добави към Станислав Тодоров и Николай Йорданов. Нищо, само малко акъл и памет. Но в ЦСКА са царе на безумните декларации, които не са издържани нито като правопис, нито като стил, нито като компетентност.

С поредната си неадекватна позиция, публикувана на клубния сайт, ЦСКА на практика сам си предизвика точно това назначение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички