ЦСКА ще се подсили със защитник, крило и опорен халф, Саша Илич недоволен от двама титуляри


ЦСКА ще се подсили със защитник, крило и опорен халф, Саша Илич недоволен от двама титуляри
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1274 0

Ситуацията с изходящите и входящите трансфери в ЦСКА става все по-интересна. Вече стана ясно, че еквадорският нападател Жорди Кайседо е продаден на мексиканския Тигрес за сума от около 5 милиона лева, а съвсем скоро се очаква на „Армията“ да бъде привлечен и негов заместник, който отново ще бъде латиноамериканец, съобщава „Тема Спорт“. От сайта пишат още, че „армейците“ ще привлекат поливалентен защитник, който може да играе на различни позиции в отбрана, както и опорен халф, който умее да изнася топката и да бъде активен в двете фази на играта.

„Приоритет на този етап е намирането на ляв бек заради напускането на Мазику, както и футболист в средата на терена, който да донесе динамика в играта. Не съм човек, който обича големите селекции, и държа чужденците да вдигат класата на отбора“, заяви треньорът на ЦСКА Саша Илич преди месец.

На позицията ляв бек вече пристигна нидерландецът Брадли де Нойер, който запълни дупката, оставена от напускането на Брадли Мазику. Илич обаче не е доволен от представянето на двамата основни дефанзивни халфове – Амос Юга и Жеферсон.

По крилата ЦСКА също може да търси нови играчи, тъй като Яник Вилдсхут и Йоан Баи бяха пратени да тренират с втория отбор, тъй като клубът смята да се раздели с тях. При това положение флангови футболисти остават контузеният Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено и младокът Марк-Емилио Папазов, който обаче се очаква да играе за втория отбор на „червените“ в Трета лига.

Бившата звезда на Литекс – Данило Асприля бе свързван с трансфер на „Българска Армия“, но Саша Илич не одобри привличането на 33-годишния колумбиец, който играе на фланга.

Вижте още: ЦСКА разкарва 25-годишно крило

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички