ЦСКА ще реконструира стадиона си догодина, скоро ще е факт съвместното дружество


ЦСКА ще реконструира стадиона си догодина, скоро ще е факт съвместното дружество

934 0

Съвместното дружество между ЦСКА и Министерството на спорта "Спортни имоти "Българска армия" ще бъде учредено в рамките на 2 седмици, съобщава "Тема спорт". Сега на ход е ведомството, което трябва да разгледа документацията на клуба по отношение на извършените инвестиции и подобрения, осъществени основно в Панчарево.

След като вложените в базата суми бъдат одобрени от министерството, ще се пристъпи към чуредяване на съвместното дружество. В него от страна на държавата ще бъдат апортирани "Армията" и "Панчарево", а ЦСКА ще внесе паричната стойност на спортните имоти - 23 310 700 лева според втората оценка, която бе обявена в петък.

Така процесите около базите се раздвижиха и се очаква да има сериозен напредък в следващите седмици. От ЦСКА обявиха, че са доволни от новата оценка на стадиона и "Панчарево".

Същевременно, ръководството на клуба няма да може да започне реконструкция на стадиона си преди следващото лято. Новият строеж ще е свързан с редица разрешителни и процедури, които ще отнемат много време. Така "Армията" няма да бъде затваряна този сезон и тимът нняма да се мести на "Васил Левски", където ще играе ЦСКА 1948. А какъв срок има управата на ЦСКА, за да внесе 23-те милиона в смесеното дружество вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама